IR-verwarming:

niet alleen als bijverwarming, maar kan ook als hoofdverwarming.

Infraroodverwarming

Veel meer mogelijkheden dan traditionele verwarming

All Energy Solutions is ook erkend verdeler van infraroodsystemen.
Infrarood verwarming is vooral bekend als bijverwarming zoals bijvoorbeeld bij terrasverwarming, in de badkamer, een tuinhuis dat dient als werkplaats.

Tegenwoordig wordt IR-verwarming meer en meer ingezet als hoofdverwarming.

Dus niet meer alleen voor bovenstaande maar effectief om alle ruimtes in huis te verwarmen, dus salon, eetkamer, studeerkamer van de kinderen, keuken…

Dit komt omdat de huidige panelen erg fraai zijn qua vormgeving (plat en alle soorten afmetingen) en in elke kleur je maar wil beschikbaar.
De panelen kunnen bevestigd worden aan de muur maar eveneens aan het plafond. Ook kan er geopteerd worden voor extra led-verlichting onderaan, IR-panelen in spiegel- of krijtbordvorm, zelfs gepersonaliseerd met foto’s die u zelf kan uitkiezen uit uw eigen bestand of uit een gekozen bestand.

Kortom, de mogelijkheden zijn vele malen groter dan bij traditionele verwarming zoals chauffages, elektrische verwarmingselementen enz. Die nemen trouwens meer plaats in en verwarmen vaak de muur waartegen ze staan.

Sommige mensen werken nog met accumulatoren die s’nachts opladen en tijdens de dag hun warmte afgeven.
Gezien er dan al een elektrische aansluiting is voorzien is dit wel het eenvoudigste systeem om te vervangen door IR-verwarming.

Combinatie van hernieuwbare energie?

Bekijk ook onze andere oplossingen