Innovatieve zonnepanelen

Nieuw op de markt - en menige exclusieve verkoop voor België via AES – zijn de innovatieve zonnepanelen. Sommige mensen wensen absoluut geen panelen op hun hellend rustiek dak, vaak met dakkapellen en andere ornamenten, want dit ontsiert hun mooie dak. Een schans in de tuin biedt voor niet iedereen een oplossing.

Met deze nieuwe mogelijkheden zijn er ineens wel oplossingen!

Wat dacht u van een mooi aan de muur aangebouwd terras met TRANSPARANTE zonnepanelen? Of uw plat dak volgelegd met FLEXIBELE panelen? Mogelijks heeft u nog een blinde muur aan uw huis of bedrijfspand om GEVELPANELEN te laten plaatsen in allerlei kleuren en maten? Of wat dacht u van een inlegdak?

Als bedrijf kan u volledig inzetten op hernieuwbare energie en uw gevels volledig bekleden als zonnegevels! En waarom het nieuwe dak niet uitvoeren met een aluminium structuur waarop transparante zonnepanelen als dakbedekking dienen? Zo komt er natuurlijk licht binnen, de warmte wordt tegengehouden en uw dak brengt maximaal energie op! Verder zijn er nog toepassingen voor carports, serres enz. Denk na wat voor u een interessante optie zou kunnen zijn.

Er zijn dus heel wat mogelijkheden: