Traditionele zonnepanelen:

Nog steeds de goedkoopste groene energie-oplossing. Zeker nu met de 1-malige premie tot 750€ in 2023!

Traditionele zonnepanelen

Voor alle oplossingen op uw bestaand hellend of plat dak, ga zoveel mogelijk voor Europese kwaliteit!

AES werkt voor installaties tot 100 panelen bij voorkeur met PREMIUM zonnepanelen. Grote installaties zijn hierop een uitzondering want prijs speelt hier een zeer belangrijke rol en monitoring gebeurt vaker en op regelmatige basis. Onze prijzen zijn hierin onklopbaar!

De nieuwe generatie van PREMIUM zonnepanelen geven bij minder zonnig weer toch nog mooie opbrengsten!
En dat niet alleen bij Zuid- maar ook bij Oost – en West-oriëntatie.

Ook de totale afwerking, full of PURE black... dragen bij tot een mooi esthetisch paneel, dat niet misstaat op uw dak.

Elke dag genieten reeds + 650.000 particulieren en bedrijven van de financiële – en de milieuvoordelen van zonnepanelen. In de nabije toekomst zullen alle gebouwen hiermee uitgerust worden.
We zullen er naast ons gewoon elektrisch verbruik ook onze elektrische auto's mee laden en er onze verwarmingssystemen mee aandrijven.

Al onze PREMIUM zonnepanelen van de merken SONNEX, EURENER, RECOM zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en zekerheid op lange termijn. Onze PREMIUM panelen halen zeer hoge opbrengsten. Niet om de zoveel tijd een ander paneel, maar vaste en beperkte leveranciers/producenten die solvabel zijn en garant staan voor een doorgedreven service op zeer lange termijn.
Alleen met A+++ rated leveranciers kan u genieten van de zekerheid op lange termijn (tot +30jr!).

Al onze panelen zijn afkomstig van solvabele bedrijven die de hoogste kwaliteitsnormen garanderen en waardoor de productgarantie dan ook geen loos begrip is. Wat met garanties van dubieuze Aziatische bedrijven die vaak veranderen van naam en eigenaar. Dan houdt u slechts de Europese garantie over van 2jr via de invoerder...

Combinatie van hernieuwbare energie?

Bekijk ook onze andere oplossingen