Transparante zonnepanelen:

behoud van rendement, maar licht doorlatend !

Transparante zonnepanelen

Onze transparante zonnepanelen zijn het nieuwste van het nieuwste! Ideaal voor industriële nieuwbouwdaken, lichtstraten, terrasoverkoepelingen, veranda’s, serres, carports en parkingoverkoepelingen.

Transparante zonnepanelenTransparante zonnepanelenTransparante zonnepanelenTransparante zonnepanelen

Ontdek onze toepassingen voor particulieren en KMO's of voor projecten!

Transparante zonnepanelen:

Transparante zonnepanelen zijn gemaakt van gelaagd glas. Deze panelen zijn grotendeels lichtdoorlatend en worden daardoor exclusief gebruikt voor terrassen, veranda’s, carports en serres. De transparante zonnepanelen zijn eenvoudig te plaatsen, zijn enorm stabiel door het jaar genomen en hebben een hoog rendement. De dunne film panelen zijn gemaakt van een nieuw materiaal op het gebied van zonnepanelen en hebben een hogere lichtgevoeligheid dan de traditionele panelen van silicium. Dankzij dit nieuwe materiaal zijn de panelen minder gevoelig voor onze Belgische weersomstandigheden.

Technische specificaties:

  • Deze panelen zijn 20-40% licht doorlatend (het creëert het effect van een zonnebril)
  • Door hun glas/glas opbouw zijn ze zeer sterk.
  • Met een 100 wp / m2 scoren ze ook nog goed wat rendement betreft. (64wp/paneel)
  • Verkrijgbaar in niet-geïsoleerd glas, enkel gelaagd geïsoleerd glas, maar ook dubbel isolatieglas. Er is ook een versie met brandwerend glas.
  • Standaardafmeting 1200 x 600 mm (andere maten zijn mogelijk bij afname >400)
  • Bijpassende aluminium profielen worden voorzien die de kabels en aansluitingen perfect wegwerken
  • Productgarantie van 12 jaar op materiaal
  • Vermogensgarantie van 25jr tot 80% (eerste 10jr tot 90%)

Toepassingen:

Particulier en KMO's

Transparante Zonnepanelen op uw veranda, serre, terrasoverkapping of bijgebouw

Transparante zonnepanelen op uw houten of aluminium veranda kunnen zorgen voor een prachtig rendement, zónder dat het aangezicht verandert. Onze panelen zijn grotendeels lichtdoorlatend en hebben geen celstructuur. Wanneer u onder uw houten of aluminium veranda zit kunt u gewoon de blauwe lucht zien zonder belemmeringen. Tevens zijn de Transparante Zonnepanelen van bovenaf zonwerend. Onze panelen hebben een standaard afmeting van 120x60cm en zijn gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. De panelen hebben een vermogen van 64 WP en zijn door Europa gecertificeerd. Of u nu een terras,veranda, serre, tuinkamer of carport wilt bouwen, wij kunnen het voor u maken met onze Transparante Zonnepanelen!

Grote projecten

De transparante zonnepanelen zijn dankzij een uniek profielsysteem perfect te integreren in vele toepassingen. Wij leveren eveneens de profielsystemen en vaak worden wij gevraagd mee te denken in de ontwerpfase van projecten. Dit biedt mogelijkheid tot perfecte integratie van de panelen in projecten van verschillende omvang. Het profielsysteem biedt ruimte voor de junction box welke bevestigd is aan ieder paneel. De bekabeling is dankzij de ruimte tussen de profielen makkelijk weg te werken. Door dit easy-in-use systeem zijn de panelen makkelijk te monteren. Ook zijn de panelen naderhand nog uitstekend te bereiken voor service en/of onderhoud of wanneer er onverhoopt problemen ontstaan.

Vrijblijvende offerte of advies?

Contacteer ons