Zonnepanelen:

ook bij minder zonnig weer, mooie opbrengsten!

Zonnepanelen

Ga voor Europese kwaliteit!

Wij werken uitsluitend met Europese zonnepanelen glas/glas, met een voorkeur voor Duitse panelen, waarbij elk component ook gegarandeerd Europees is.
De prijzen van de installaties zijn zo gezakt dat het niet verstandig meer is om te kiezen voor een paneel van minderwaardige kwaliteit die vaak uit Azië komen. Bezitters van dat soort panelen zijn vaak na 15 jaar ontevreden over de opbrengst van hun panelen, zeker bij bewolkt weer.

De nieuwe generatie van Duitse zonnepanelen geven bij minder zonnig weer toch nog mooie opbrengsten!
En dat niet alleen bij Zuid- maar ook bij Oost – en West-oriëntatie.

Ook de totale afwerking, extra dikke glasplaten, zonder lelijke randen dragen bij tot een mooi esthetisch paneel, dat niet misstaat op uw dak.

Elke dag genieten reeds + 400.000 particulieren en bedrijven van de financiële – en de milieuvoordelen van zonnepanelen. In de nabije toekomst zullen alle gebouwen hiermee uitgerust worden.
We zullen er naast ons gewoon elektrisch verbruik ook onze elektrische auto's mee laden en er onze verwarmingssystemen mee aandrijven.

Al onze Duitse zonnepanelen van de merken SOLARWATT en BAUER zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en zekerheid op lange termijn. Onze Duitse bedrijven halen zeer hoge opbrengsten.Niet om de zoveel tijd een ander paneel, maar vaste en beperkte leveranciers/producenten die solvabel zijn en garant staan voor een doorgedreven service op zeer lange termijn.
Alleen met A+++ rated leveranciers kan u genieten van de zekerheid op lange termijn.

Al onze panelen zijn afkomstig van solvabele Duitse bedrijven die de hoogste kwaliteitsnormen garanderen en waardoor de productgarantie dan ook geen loos begrip is. Wat met garanties van Aziatische bedrijven die voortdurend veranderen van naam en eigenaar? Dan houdt u slechts de Europese garantie over van 2jr via de invoerder...

De SOLARWATT en BAUER glas/glas panelen hebben allemaal een positieve tolerantie (0 -5wp+), m.a.w. ze brengen meer op dan oorspronkelijk opgegeven. Met 30jr product - en vermogensgarantie! SOLARWATT doet daar bovenop nog een 5/10jr ALL RISK verzekering!
En dat met een levensduur van +/- 40 jaar!

We hebben:

  • de (ultra) Full Black monokristal 310-375wp panelen voor de residentiële markt
  • de extra grote zwarte monokristal panelen tot 400wp voor industriële daken
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Combinatie van hernieuwbare energie?

Bekijk ook onze andere oplossingen